Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Dacia Duster şi Alain Prost au obţinut locul întâi pe Alpe d'Huez

     Fostul pilot de Formula 1, Alain Prost, care participă la Trofeul Andros a câştigat a treia etapă a concursului, fiind pe situându-se pe prima poziţie a clasamentului cu un total de 451 de puncte.
     Modelul de curse Duster Ice a fost prezentat înaintea modelului de de serie Duster, la momentul lansării făcând furori printre fanaticii lumii auto.
    "Iubesc acest circuit şi doresc încă o victorie. Aceasta este cea mai bună cale de a încheia prima parte a campionatului şi de a-mi păstra avantajul de moment. Ştim deja că alegerea pneurilor potrivite este crucială pentru succesul în competiţie, deoarece au apărut deja secţiuni întinse de smoală pe circuit" a declarat Alain înaintea începerii cursei.
    În timpul primului tur cursei mecanicii echipei au constatat o problemă a blocurilor optice, problemă care a fost rezolvată mai târziu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu