Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Chevrolet va renunţa la Aveo

    Firma Chevrolet a anunţat că noul model care va fi lansat anul viitor va purta numele de Sonic. Modelul face parte din clasa sub-compactelor era "predestinat" să poarte numele de Aveo, dar unul dintre reprezentaţii oficiali ai GM au declarat că noul model auto va purta numele de "Sonic".
   Am căutat foarte mult până să găsesc o lămurire cu privire la schimbarea numelui, un motiv. După multe căutări am găsit un motiv, acela fiind că există unele dubii în pronunţarea cuvântului "Aveo", motiv pentru care s-a trecut la numele de "Sonic", probabil un cuvânt mai fluent, mai simplu de pronunţat şi cu un accent bine definit... dar în fine nu se ştie.. până la anul mai este şi până atunci poate se va găsi un alt nume poate şi mai simpli de pronunţat sau se poate ca maşina să nu se mai producă sau ... mai bine aşteptăm până va fi lansat modelul şi atunci voi avea mai multe de spus despre această maşină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu