Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Mercedes îşi va echipa maşinile cu motoare Renault

    Între companiile Daimler şi Renault-Nissan a avut loc o înţelegere prin care firma Mercedes îşi va echipa maşinile cu motoare produse de alianţa franco-niponă. Mercedes va folosi mai multe variante de motoare produse de Renault, printre acestea fiind motorul de 1,6 turbodiesel, care dezvoltă 128 de cai putere.
   Aceste motoare vor echipa maşinile de serie care vor fi lansate de Mercedes la anul de clasă A şi B, modele de clasă mică. În schimb alianţa Renault-Nissan îşi va echipa maşinile cu motorul 2,0 produs de firma germană Mercedes.
    Această alianţă pe lângă acest acord precizat mai sus are ca scop producerea de noi motoare cu o capacitate cilindrică între 1200 şi 1800 centimetrii cubi care vor echipa maşini ale companiilor Smart, Renault, Nissan, Mercedes .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu