Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

MINI Electric Polizei - poliţia electrificată

    Tunerul german Ac Schnitzer a modificat un MINI E, şi l-a transformat într-o maşină de poliţie. Maşina a primit un kit de tuning care probabil vrea să îi mai sperie pe infractori să numai comită nici o infracţiune.
   Pe lângă kitul de tuning exterior maşina a primit jante de 18 inci şi un girofar. Maşina nu a suferit nici o modificare la motor, fiind cel original de 210 cai putere, care ajunge la 100 de kilometri pe oră în 8,5 secunde. Maşina a primit suspensii şi frâne noi care ajută şoferul să manevreze maşina mai uşor.
   Maşina a fost prezentată în cadrul campaniei Tune It Safe care are scopul de a responsabiliza tunerii şi şoferii care conduc maşini tunate. Campania s-a desfăşurat în cadrul Salonului Auto din Essen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu