Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Nissan recheamă 2,14 milioane de autoturisme în service

    Nissan a anunţat oficial rechemarea a 2,14 milioane de autoturisme în service pentru nişte eventuale probleme ale sistemului de aprindere. Modele care se numără printre cele rechemate sunt Micra şi Cube, majoritatea dintre modelele rechemate fiind comercializate în Canada, Statele Unite ale Americii şi în Japonia. Maşinile au fost produse între anii 2003 şi 2006.
   Problema raportată de compania niponă la sistemul de aprindere, motiv al rechemării în service, poate duce la oprirea motorului şi la posibilitatea ca acesta să nu mai pornească.
   Până în acest moment nu a fost raportat nici un accident din cauza acestei probleme a sistemului de aprindere.
   Cum am precizat într-un post anterior rechemările în service sunt întâlnite din ce în ce mai des la toate companiile auto. Până şi companii respectate în lumea auto au ajuns în situaţia de a rechema în service maşini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu