Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

S-au "îmbolnăvit" companiile auto - maşini rechemate în masă

    Multe mari companii producătoare de autoturisme au anunţat în ultimele săptămâni recalluri importante. Printre acestea se numără: Honda - 528000 de autoturisme, Mercedes- Benz - 85000 şi Toyota 1,53 milioane de autoturisme.
   Honda recheamă 528000 de autoturisme Odyssey în Statele Unite ale Americii pentru posibile probleme ale frânelor.
   Mercedes Benz recheamă pentru reparaţii la sistemul de direcţie 85000 de autoturisme. Sistemele de direcţie ar putea avea probleme din cauza reducerii presiunii hidraulice, şoferul pierzând din controlul autoturismului, acest fapt ducând la un risc foarte mare de accident. Campania de rechemare vizează modele: C Class, E Class Coupe şi E Class Cabriolet. Toate modelele rechemate sunt produse în anul 2010.
   Recordul negativ al acestei categorii este atins de compania auto niponă Toyota care recheamă 1,53 de milioane de autoturisme la nivel mondial. Campania de rechemare vizează următoarele modele de autoturisme: Corolla, Matrix, Crown, Lexus IS 250 , IS350, GS300, Avalon, Highlander, pe lângă acestea fiind şi alte modele. Maşinile sunt suspectate de posibile defecţiuni ale sistemului de frânare şi ale pompei de combustibil.
   Până la momentul actual nu a fost raportat nici un accident cauzat de către problemele enumerate mai sus.
   Lumea auto a fost invadată de aceste recall-uri. Motivele cărora se datorează aceste rechemări în service sunt clare: personalul puţin care trebuie să lucreze până la extenuare, piesele utilizate sunt de calitate proastă, la un preţ cât mai mic şi exemplele ar putea continua până la nesfârşit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu