Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Ediţie aniversară a modelului Range Rover Sport

    Cunoscuta firmă de tuning auto Mansory aniversează 40 de ani de existenţă a firmei producătoare de autoturisme Range Rover printr-un model cu un kit de tuning aniversar.
    Precum orice maşină modificată de firma elveţiană se poate deduce că această maşină poate fi personalizată, cumpărătorul având la dispoziţie nenumărate combinaţii între toate kiturile puse la dispoziţie de Mansory.
    Firma elveţiană de tuning ,Mansory ,se laudă cu noi performanţe ridicate ale acestui model prin montarea unui filtru de aer sport, unui sistem de evacuare sport şi unei unităţi ECU optimizate.
    Exteriorul maşinii a fost modificat semnificativ, un "artificiu" al tuning exterior fiind jenţile de 23 de inch. Pentru ca aceste jenţi colosale să ajungă "unde trebuie" aripile autoturismului au fost umflate. Bării faţă i s-au adăugat LED-uri de poziţie de zi. Garda la sol a maşinii a fost redusă cu aproximativ 30 de milimetri după aplicarea unui modul suspensiei pneumatice. Capota a suferit şi ea o modificare, aceasta fiind o fantă pentru răcirea motorului.
   Interiorul a fost modificat şi el încât oferă cumpărătorului aspectul unei maşini de lux, ceea ce nu este oferit de maşinile stoc. Cumpărătorul poate opta interior cu inserţii de lemn sau inserţii din fibră de carbon. Volanul a fost modificat şi el, mutându-se mai multe comenzi de pe consolă pe volan.
    Maşina, în concluzie, îşi merită toţi banii. Luxul şi confortul îi sunt oferite pasagerului în schimbul banilor. Preţul variază de la un cumpărător la altul, deoarece fiecare îşi poate alege un pachet cât mai potrivit pentru el.


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu