Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Ce a ajuns "vechea noţiune" -"tracţiune integrală?"

     "Tracţiune integrală". Acum vreo 10-12 ani rareori se auzea de o maşină cu "tracţiune integrală". Cel mai dese maşini de pe atunci care beneficiau de această dotare erau maşinile ARO. Despre ele se auzea cel mai des ca fiind dotate cu un asemenea sistem inovativ la vremea aceea.
   Acum această noţiune a început să fie întâlnită până şi la maşinile de oraş, maşinile de familie. Este un cuvânt care a început să fie întâlnit din ce în ce mai des la noile apariţii auto. Nu contest că este o dotare care este necesară mai ales, pentru noi toţi românii care nu prea avem bucuria de a conduce pe drumuri prea bine asfaltate, deszăpezite. Această dotare de multe ori ne poate ajuta, dar ceea ce doresc eu să subliniez este cât a evoluat piaţa auto şi tehnologia de care beneficiază maşinile nou construite. Este o evoluţie de nerecunoscut. Adică este o chestie de necrezut. Îi spuneai cuiva acum zece ani că maşinile vor ajunge să fie dotate cu tracţiune integrală? Îţi răspundea că eşti prost şi că nu se va ajunge la aşa ceva niciodată, dar uite că s-a ajuns şi este foarte bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu