Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Amarok-"Un pas important în segmentul auto pick-up "

    VW a făcut încă un pas important în segmentul automobilistic pick-up cu modelul Amarok.
   Amarok este o maşină robustă, dar nu o robusteţe exagerată, ci una care se îmbină perfect cu tehnologia.
   Maşina este disponibilă în două variante de motorizări turbo diesel. Prima motorizare disponibilă este un 2.0 TDI biturbo cu sistemul de injecţie Common Rail şi o putere de 163 CP(120 Kw) care generează un cuplu de 400 Nm. O a doua motorizare disponibilă este una de 122 de cai(90Kw) care dezvoltă un cuplu maxim de 340 Nm.      
   Autonomia maşinii este de peste 1000 de kilometri, datorită rezervorului de 80 de litri.
   VW Amarok este maşina care revoluţionează acest segment auto, având foarte multe opţionale care sunt în premieră pe acest tip de autoturism, dar nu mai are rost să le enumăr deoarece deja o dau în reclamă.
   Maşina este disponibilă în trei variante de motorizare: tracţiune integrală permanentă, tracţiune integrală nepermanentă şi tracţiune pe puntea spate.
   Dacă ai nevoie de o maşină cu care să străbaţi coclaurile-cunoscute şi necunoscute- sau dacă ai nevoie de o maşină de serviciu care să-ţi transporte tot ceea ce ai nevoie de orice dimensiune aproximativ, ai găsit o maşină care se încadrează în topul preferinţelor şi priorităţilor tale.
  
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu