Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Terrafugia Transition- "Maşina zburătoare intră pe linia de producţie"

    Un vis la care aspiră foarte mulţi în ziua de azi este ca să conduci o maşină care poate şi să zboare pe lângă capacitatea de a rula pe căile terestre. Se pare că toate ajung să se rezolve în timp. Terrafugia Transition acum câţiva ani părea doar un concept îndrăzneţ care promitea foarte multe, dar nu exista siguranţa că acest concept va ajunge cu adevărat o maşină pe care o va putea cumpăra fiecare persoană, din orice colţ al lumii. Uitaţi că acest vis s-a îndeplinit. Firma Terrafugia se pare că după conceptul produs acum câţiva ani a fost pus pe linia de producţie.
   Maşina poate transporta două persoane, pilotul şi un pasager. Preţul aproximativ al acestei maşini este 149000 de dolari. Maşina poate ajunge până la 185 de kilometri pe oră, fiind construită din fibră de carbon, cu o greutate la gol de doar 440 de kilograme. Maşina este propulsată de un motor Rotax 912S despre care nu vă pot acorda prea multe informaţii deoarece este un motor care se foloseşte în aeronautică şi nu prea sunt în temă cu această categorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu