Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Audi Q7 WFS-"62 de boxe sunt de ajuns?"

    Audi Q7 WFS este un concept audio. Nu este o glumă, acest concept are încorporate 62 de boxe. Constructorii nu au pus accentul pe puterea audio brută, ci pe calitatea sunetului care se doreşte a fi de cea mai înaltă calitate. Printre cele 62 de boxe se numără un subwoofer, patru woofer-e şi cinci twiter-e. WFS este prescurtarea Wave Field Synthesis, tehnologie care oferă o audiţie perfectă în orice loc din maşină folosind câmpuri de unde sonore.
    Maşina a fost modificată semnificativ deoarece boxele sunt peste tot în maşină. Levierul de deschidere al uşilor a trebuit mutat deoarece fiecare uşă a maşinii încorporează câte o boxă de mare rezonanţă. Ascultătorul oriunde s-ar afla sunetul este de cea mai înaltă calitate şi pe scaunul şoferului, şi pe cel din dreapta lui, dar şi pe cele din spate. Portbagajul nu mai poate fi folosit pentru bagaje deoarece acolo este montat un amplificator şi cablurile care merg la difuzoare.
   Sistemul audio nu poate fi "exploatat" la maxim de orice material audio. Sursa care se auzea înainte din uşa maşinii nu mai poate fi localizată sunetul fiind de cea mai înaltă calitate, pasagerii având posibilitatea de a crede că se află în mijlocul publicului la un concert al trupei preferate.
   Dar din păcate această maşină este doar un concept care nu poate fi cumpărat, dar până în acel moment în care această maşină va intra în linia de producţie trebuie să ne mulţumim cu sistemele Bang & Olufsen cu 14 incinte, un opţional al limuzinei Audi A8 care este foarte scump.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu