Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Problemele se ţin "scai" de Toyota

    Nu este persoană care să nu fi auzit de problemele de care se confruntă compania producătoare de autoturisme Toyota. O perioadă de câteva săptămâni nu s-a mai vorbit de toate problemele de care s-a lovit compania Toyota, părea totul o chestiune uitată, problemele fiind remediate, dar se pare că doar păreau problemele remediate pentru că nu este aşa. O nouă serie de automobile produse de Toyota şi companiile cu care colaborează, noua serie cuprinzând 412000 de automobile, un număr foarte mare. Maşinile sunt suspectate de probleme la sistemul de direcţie. Toate aceste probleme sunt doar pe linia de producţie din America.
   Campania de rechemare cuprinde 373000 de autoturisme Toyota Avalon sedan, produse între anii 2000-2004, fiind suspectate de diferite defecţiuni la sistemul de direcţie, chiar până la cedarea totală a acestuia.
  Următoare serie de 39000 de autoturisme sunt LX470 SUV, produse între anii 2003-2007, care la fel prezintă un risc ridicat de defectare a sistemului de direcţie la fel ca şi modelul Avalon.
   Reprezentanţii oficiali ai companiei Toyota au precizat într-un comunicat de presă că au avut mai multe plângeri de la posesori ai modelului Avalon care au avut accidente cu aceste maşini, soldate din fericire fără nici o victimă umană. Reprezentanţii Toyota nu au precizat dacă motivul accidentelor este acelaşi ca şi cel pentru care are loc această campanie de rechemare.
   Reputaţia companiei a fost distrusă de toate aceste rechemări pe plan mondial care îi cauzează firmei pierderi considerabile, dar şi în acelaşi timp vânzările au scăzut. Se pare că producătorul japonez de autoturisme trece destul de bine peste toate aceste lovituri, dovedind că este o companie destul de importantă cu puterea de a se ridica după orice fel de lovitură.
   O impresie personală pe care aş dori să o adaug ar fi că chiar îmi pare rău de toate aceste probleme de care s-a lovit Toyota în ultimul an şi aş dori să-i spun succes în continuare, deoarece cred că are nevoie de foarte mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu