Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Mișcare făcută inteligent - Trendul mișcării și al „sculptării corpului” au fost importate și la noi masiv în ultimii 20 de ani. Nu știu dacă există o statistică exactă a evoluției nu...

Scuderia Ferrari amendată de FIA

    După Marele Premiu al Germaniei în care s-a dat un ordin de echipă de la boxele Scuderia Ferrari prin care Alonso l-a depăşit pe Massa Ferarri s-a ales cu o amendă de 100000 de dolari şi cu o convocare în faţa Comisiei Internaţionale de Automobilism, organ care aparţine Federaţiei Internaţionale de Automobilism în faţa căruia trebuie să se apere deoarece a încălcat regulamentul sportiv al Formulei 1, ordinele de echipă fiind interzise din anul 2002.
    Ordinul care a fost dat de la boxele Scuderia prin radio pentru pilotul de Formula 1 Felipe Massa suna cam aşa: " Fernando este mai rapid decât tine. Poţi să confirmi că ai înţeles mesajul?". Ca urmare a mesajului primit de la boxe prin radio Massa a încetinit repede, acest lucru permiţându-i lui Alonso să-l întreacă, Massa continuând cursa în ritm normal şi terminând pe locul doi.
  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu