Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

"Auto vs. Moto"- Who's the boss?

    "Auto vs. Moto"... sună provocator? Da, este un subiect provocator care de multe ori pentru iubitorii autoturismelor si celor ai motocicletelor este unul de ceartă, dar eu încerc oarecum să-i împac şi pe cei care preferă autoturismele cât şi pe cei care preferă motocicletele.
    Dacă mă iau după recordurile absolute "cele patru roţi le înving pe cele două". Viteza maximă absolută atinsă de un vehicul cu 4 roţi este de 1228 kilometri pe oră atinsă de Thrust SSC(foto stânga sus) la 15 octombrie 1997, pe când viteza pe care a atins-o un vehicul cu 2 roţi este de "doar"  591 kilometri pe oră  atinsă de BUB - Lucky 7 Streamliner(foto dreapta jos) la data de 24 septembrie 2009. Deci după aceste date se observă foarte bine supremaţia vehiculelor cu patru roţi.
   Dar dacă ne luăm după altceva, precum acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri pe oră este clar fără să trebuiască să o dovedească vreun test sau vreun studiu că acesta este punctul forte al motocicletelor deoarece au o masă "de muscă" faţă de poate cel mai uşor autovehicul.
   În concluzie oricât s-ar contrazice iubitorii auto şi cei moto, fără supărare în nici o parte dar vehiculele cu patru deţin supremaţia la acest subiect. Aceasta la momentul actual... sper ca aşa să fie în continuare.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu