Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Laraki Borac

    Un nume cam caraghios nu? Într-adevăr este un nume care ne cam face să zâmbim la auzirea lui, dar nu acest lucru nu este prea important. Laraki Borac este o maşină care în orice moment poate fi schimbată cu un Maseratti sau cu un Aston Martin, dar trebuie tratată ca un Laraki.
   Maşina este născută în inima Marocului, mai exact în Casablanca. Laraki Borac este o maşină care face parte din clasa Gran Turismelor clasice cu motorul poziţionat anterior longitudinal cu propulsie pe axul posterior.
   Performanţele maşinii sunt destul de zâmbitoare pentru iubitorii adevăraţi de autoturisme, viteza maximă la care ajunge maşina fiind 310 kilometri pe oră, ajungând la 100 de kilometri pe oră în doar 4,5 secunde.
   În continuare vă voi prezenta nişte date tehnice ale Borac-ului : motorul este unul cu 12 cilindri poziţionaţi în formă de V, cu 6000 de cilindree şi 540 de cai putere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu