Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Dacia City

    "Ne gândim la un model de 3,5-3,6 metri lungime", a declarat pentru publicaţia germană Vincent Carré, global marketing director pentru marca Dacia în cadrul grupului Renault.
Dacia-Mini va avea patru locuri şi patru uşi, urmând să preia elemente de le modelele Logan şi platforma de la a doua generaţie a Renault Clio. Partea din faţă a maşinii va semăna cu cea a Sandero, potrivit Auto Build.
Astfel, motorizarea Dacia City nu va fi una revoluţionară, urmând să folosească motorul pe benzină de 1,2 litri al Renault Twingo. Totodată, ar putea fi dezvoltată şi o variantă pe motorină, se mai spune în materialul publicat de Auto Bild.
    Directorul delegat pentru operaţiuni al grupului Renault, Patrick Pelata, declara la începutul lunii martie că gama Dacia ar putea ajunge la zece modele, iar procesul de devoltarea următoarei maşini a început deja.
Pelata nu a exclus producţia unui model de clasă mică.
    "Noile modele vor avea un design exterior mai modern decât generaţiile anterioare şi vor fi concepute pentru industrializare în peste zece fabrici", a afirmat reprezentantul Renault.
    Masina dupa cele care se spun ar costa in jurul a 5000 de euro. Aceasta ar fi o a doua lovitura de piata a celor de la Dacia, prima fiind Dacia Duster. Ar fi o masina potrivita de oras, aceasta incercand sa fie o replica a Lastunului care a fost un esec la vremea lui deoarece a fost construit pe o platforma proast gandita, iar acum cei de la Dacia-Renault spera sa exceleze vechiul proiect printr-un nou design si o noua motorizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu