Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Dacia Duster

    Dupa indelungate luni de asteptare a fost lansata Dacia Duster.
    Este prima Dacie care are in lista de optionale piele la interior. Pare o masina perfecta pentru gusturile si drumurile romanesti. Este disponibila full-option la un pret destul de accesibil, dar are si versiuni la preturi mai acceptabile.
    Din totdeauna romanul a vrut o masina cu portbagajul mare, spatioasa in interior, cu garda la sol “generoasa”, puternica, dar si la un pret accesibil. Visul romanului s-a indeplinit:a gasit acea masina dorita, care indeplineste toate conditiile dorite. Dacia Duster este o masina cu potential off-road, dar in acelasi timp poate fi si o masina de oras,deci se poate spune ca a fost gasita cu adevarat masina pe care si-o dorea romanul din totdeauna la pretul dorit de el.
    Duster-ul mi se pare o masina care poate face multe. Se adapteaza foarte usor la off-road, dar foarte usor poate fi si o masina de oras.
    In concluzie Dacia Duster in momentul actual masina care se ridica la asteptarile romanilor mai exact este masina care si-au dorit-o din totdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu