Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Toyota-'Recallurile' campanie de defaimare?

    Toyota in ultimul an a chemat mai multe modele de autoturisme pentru diferite probleme precum "scurgeri de ulei, instabilitatea la viteze mari, probleme la pedala de frana si de acceleratie etc.". Se speculeaza ca toate aceste probleme ar avea in spate o asa numita "campanie de defaimare" a companiei Toyota impreuna cu toate brandurile pe care le detine. In spatele acestei "campanii" s-ar afla petrolierii care au lovit in Toyota. Intrebarea este: "De ce au lovit tocmai in Toyota?". Raspunsul este: au lovit in Toyota deoarece compania aceasta a investit cel mai mult dintre companiile auto in automobilele hibride si de frica ca le va fi distrusa piata de desfacere petrolierii prin diferite metode au reusit sa ii mai tina ocupati pe cei de la Toyota.
   Toate acestea au adus pierderi companiei Toyota, primind amenzi peste amenzi si cerand chiar ajutorul celor de la NASA pentru a cerceta toate aceste probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu