Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Saab 9-2 - Primul teaser

    În cadrul Salonului Auto de la Geneva producătorul de autoturisme Saab va dezvălui conceptul unui automobil care va anticipa următorul automobil care va fi lansat în producţie de serie. În teaserul care a fost dezvăluit publicităţii se observă silueta unui autoturism care ar putea fi Saab 9-2.
   Viitoare maşină lansată este desenată de către designerul Jason Castriota care este care este director de design în cadrul companiei Saab.
   Automobilul va fi dezvoltat pe platforma cu tracţiune faţă care este utilizată de către automobilele BMW, dar şi de către cele MINI. Pe lângă platforma care va fi împrumutată de la BMW, propulsorul va fi împrumutat tot de la constructorul bavarez, acesta fiind unul de 1,6 litri pe benzină.
   În cadrul aceluiaşi salon auto vor fi prezentate şi alte modele produse de Saab, printre acestea numărându-se: Saab 9-3 Independence Edition, Saab 9-5 Sport Combi. Saab 9-3 Indepence Edition a fost construit pentru a sărbători 12 luni de la despărţirea companiei Saab de către General Motors.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu