Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuti cu maşini(episodul 12)

    După ultimul joc pe care vi l-am prezentat, Park Master, derivez de la subiectul parcări şi trec acum să vă recomand un alt joc în care trebuie să conduci un monster truck, jocul poartă numele Extreme Trucks 3.
   În acest joc trebuie să participi la o cursă extremă în care trebuie să conduci un monster truck. Jocul are 12 nivele pe care trebuie să le termini dacă doreşti să fii campionul jocului şi să fii considerat rege printre extreme truckuri. În joc trebuie să mergi destul de prudent pentru că atunci când accelerezi mult prea tare şi atingi o viteză mare maşina pe care o conduci se poate răsturna şi o poţi distruge, iar dacă distrugi toate maşinile disponibile, nu contează nivelul la care te afli ai pierdut jocul. Dacă ai noroc şi înainte să te răstorni cu maşina ai trecut printr-un punct de salvare vei reîncepe jocul de la ultimul punct de salvare prin care ai trecut.
   Trebuie să fii atent în momentul în care urmează un deal pentru că dacă încetineşti de frică, pentru că maşina se va răsturna nu vei mai urca dealul acela şi vă spun asta deoarece am păţit-o eu de câteva ori bune.
    Vă pot recomanda multe jocuri cu maşini pe care le puteţi încerca, iar atunci când veţi găsi un joc care să vă placă nu ezitaţi să mă contactaţi pentru a îl recomanda şi altor persoane pentru că nu pot cuprinde chiar toate jocurile şi aş putea rata vreun joc pe care voi îl veţi descoperi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu