Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Sainz pentru prima dată declasat pe poziţia a doua

    Etapa a opta a Raliului Dakar se pare că i-a purtat ghinion lui Carlos Sainz, care până ieri a fost liderul clasamentului general, a fost declasat cu o poziţie pentru prima dată în această ediţie de către Nasser Al-Attiyah, care a profitat de anumite greşeli ale lui Sainz în timpul raliului, printre acestea s-a împotmolit de două ori înainte cu 5 kilometri înainte de linia de finish a raliului.
   Nasser Al-Attiyah la momentul actual este liderul clasamentului general, la o diferenţă foarte mică urmat de Carlos Sainz, între aceşti doi piloţi fiind o concurenţă foarte strânsă îmi retrag cuvintele din postul anterior în care scriam că Sainz se apropie cu siguranţă de victorie, dar nu se ştie mai sunt câteva etape în care se pot întâmpla foarte multe.
    Lupta pentru primele două locuri este dată între cei doi piloţi care conduc, ambii, Volkswagen-uri, rezultând o posibilă victorie a echipei Volkswagen în competiţia pe echipe.
    Românul Many Gyeneş are până la momentul actual cea mai bună evoluţie a unui român în cadrul Raliului Dakar în cadrul competiţiei moto, ocupând poziţia cu numărul 21 în clasamentul general.
   Cel de-al doilea român care participă în cadrul Raliului Dakar la competiţia moto, Marcel Butuza, este şi el într-o continuă evoluţie, situându-se în clasamentul general al compeţiei pe locul 67.
   Până la sfârşitul raliului, numai bine şi succes românilor participanţi la raliu în continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu