Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Ford C-Max

    Noul Ford C-Max a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Detroit ediţia 2011 care se desfăşoară în perioada 10 - 23 ianuarie.
   Precum scriam şi în postarea de prezentare a Salonului Auto de la Detroit 2011, Ford C-Max nu a primit degeaba denumirea de "Max" deoarece maşina are configuraţie a scaunelor 5+2 adică poţi merge cu întreaga familie la un pick-nick, sau poţi culisa scaunele şi poţi transporta ce doreşti tu.
   Modelul de bază vine dotat cu un motor 2,5 care dezvoltă 168 de cai putere, motor cu transmisie automată în şase trepte.
   Cu acest model continui prezentarea maşinilor care au fost lansate la Salonul Auto de la Detroit. Acesta este modelul cu numărul trei prezentat aici, anteriorul model prezentat fiind Volkswagen Passat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu