Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Chevrolet Camaro SS by Speed Box

    Chevrolet Camaro SS a primit un kit de tuning de la firma Speed Box. Noul model a primit modificări la motor şi a primit jante noi de 22 de inci.
   Muscleul Camaro a primit un nou sistem de evacuare, un compressor, jante noi, anvelope şi maşina este disponibilă în culoarea neagră, mată, în pachetul de bază, iar opţional include un kit de suspensii.
    Preţul pachetului complet este cam ridicat, dar pentru un om căruia îi place puterea şi îi plac muscle-urile nimic nu e prea scump, dacă are banii necesari.
    Cea mai importantă modificare a acestui pachet oferit de germani este la motor unde motorul V8 de 6.2 litri care dezvolta 432 de cai putere, dezvoltă acum 625 de cai putere cu ajutorul compresorului mecanic care a ridicat puterea care este dezvoltată de motor. Preţul, la fel ca şi puterea dezvoltată este foarte mare şi ajunge la 9000 de euro.
   Pachetul care include jantele şi anvelopele noi are un preţ de 4000 de euro. Jantele care sunt incluse în acest pachet sunt de 22 de inci; cele din faţă au o lăţime de 10 inci, iar cele din spate au lăţimea de 11 inci.
    Pachetul care include vopsirea maşinii în culoarea negru mat costă 3500 de euro; sistemul de evacuare costă 1000 de euro, iar modificare suspensiei costă 1300 de euro.

     Preţul versiunii complete, incluzând opţionalele se ridică până undeva pe la 19000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu