Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

650000 de automobile Toyota Prius rechemate în service

    Se pare că după o mulţime de probleme, acestea însemnând rechemările care au ajuns la un număr gigant, acum s-a mai găsit o problemă la o maşină Toyota, aceasta fiind Prius, cunoscutul hibrid. Automobilele Prius sunt rechemate pentru o posibilă defecţiune a sistemului de răcire a motorului, care într-un caz nefericit ar duce la un accident care s-ar putea solda cu persoane rănite sau chiar poate duce la decesul pasagerilor în cazul unui accident. Din fericire până acum nu avut loc nici un accident din cauza acestei probleme.
   Toyota până în momentul actual a rechemat, în total, 14 milioane de autoturisme, cea mai mare parte dintre ele, adică aproape 11 milioane de autoturisme au fost vândute în Statele Unite ale Americii.
   Toate aceste probleme i-au adus numai probleme companiei, care a pierdut din capital din cauza toate acestor probleme deoarece compania a suportat costurile integrale ale reparaţiilor autoturismelor rechemate.
    M-am cam specializat pe astfel de ştiri, adică ştiri în legătură cu rechemările auto care au ajuns un subiect zilnic, unul banal care a ajuns să fie întâlnit la orice firmă producătoare de autoturisme, fără nici o discriminare, deci nu ar fi de mirare dacă mâine Bugatti ar rechema autoturisme în service pentru numai ei ştiu ce problemă, nimic ciudat, totul banal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu