Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

"Bravo Dacia!"-Dacia a obţinut locul întâi în sondajele JD Power în Germania

    Dacia a obţinut în Germania locul doi în cadrul unui sondaj la care au participat proprietari a diferite mărci şi modele de maşini. Dacia împarte locul doi împreună cu marca BMW, ambele mărci obţinând 836 de puncte din 1000 posibile.
   Sondajul a fost pe tema fiabilităţii, atractivităţii şi calităţii maşinilor participante la sondajul la care au fost chestionaţi 16300 de posesori a 25 de mărci de maşini. Dacia a mizat pe preţul de vânzare scăzut faţă de alte mărci care la un preţ mai mare oferă aceleaşi dotări.
    Un alt punct forte sunt costurile de întreţinere care sunt mai scăzute în comparaţie cu alte mărci la care costurile de întreţinere şi reparaţiile sunt foarte mari.
   Locul întâi a fost "adjudecat" de către marca Mercedes, Dacia fiind la doar două puncte de locul întâi.
   Pot încheia cu mândrie că sunt român şi Dacia într-un fel ne reprezintă pe noi românii. Nu pot spune decât : "BRAVO DACIA!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu