Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Mercedes-Benz F 200

     Mercedes Benz F 200? "Ce maşină mai e şi asta?"-poate asta a fost întrebarea pe care ţi-ai pus-o când ai citit titlul acestui post. Încep prin a-ţi explica că este un concept din anul 1996, deci destul de vechi. La apariţia acestui model mulţi au rămas cu gura căscată. Probabil te-ai uitat la pozele ataşate în post, ciudat maşina nu are volan şi nici pedale. Acest concept este cel mai neconformist concept dintre toate întâlnite până în ziua de azi. Maşina se conduce printr-un joystick analog, precum cele care sunt folosite la jocurile PlayStation şi multe alte jocuri şi platforme. Ciudat, nu? DA maşina întreagă este o ciudăţenie, dar toate acestea nu mai contează până la urmă, maşina a rămas un concept nimic din ce este compusă nefiind aplicat pe un model de serie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu