Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

BMW Vision Efficient Dynamics-"Viziunea viitorului?"

Cum spune şi titlul postului, în acest post aş dori să "discut" de BMW Vision.
   Când spun sau aud BMW Vision deja gândurile mi se duc la reclama BMW în care se spune "I se spune maşina concept...etc.". Probabil tu, cititorule ai vizualizat reclama BMW despre care scriam.
    BMW Vision este un concept hibrid, dar nu un oarecare concept hibrid, este unul mult mai special decât celelalte. Este un hibrid care pot spune că nu respectă limitele în cai putere şi viteză. Încep uşor sugerându-vă nişte date tehnice ale maşinii- 139 de cai putere care "fac" suta de kilometri pe oră în 4,8 secunde, viteza maximă fiind limitată la 249 de kilometri pe oră, toate acestea fiind dezvoltate de două motoare elecrice sau de un motor turbodiesel cu trei cilindri.
   Într-adevăr poate ai rămas puţin mirat de performanţele acestei hibride, dar pot spune că şi eu sunt mirat de performanţele la care poate ajunge această maşină.
   Maşina deţine un sistem de management al combustibilului şi al emisiilor. Pot crede oare că echipa BMW a ajuns la ceea ce dorea prin acest concept. Precum am obiceiul să-mi răspund la întrebări voi spune: nu cred că au ajuns la ideal, sunt sigur că în anii viitori echipa BMW sigur va construi un concept mult mai perfect decât acesta.
   Până când vom vedea următorul concept BMW ne vom delecta privirile cu acest BMW.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu