Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Salonul Auto de la Detroit 2011

    Salonul Auto de la Detroit este primul salon auto în care fiecare producător şi-a lansat noile modele să vă mai arăt iniţial nişte poze cu aceste maşini, ca apoi să postez mai multe despre fiecare maşină în parte. Aici nu vor apărea toate modelele care au fost lansate în cadrul salonului, ci doar unele modele.
   Prima maşină care o voi arăta este Mini Paceman, care deja am prezentat-o cu ceva timp în urmă.
 
O altă maşină care a fost prezentată la Salonul de la Detroit este noul Volkswagen Passat .
    Noul Ford C-Max căuia nu i s-a dat degeaba denumirea de "Max" deoarece are o configuraţie a scaunelor de 5+2. 
În cadrul acestui salon a fost prezentată şi noua generaţie Chrysler 300C.

 Fanii BMW au aşteptat foarte mult lansarea noilor modele Seria 1 M şi Seria 6 Cabrio.
 


Dar cel mai sportiv model aşteptat de toţi fanii lumii auto a fost noul Porsche 918 RSR, noul model Porsche care dezvoltă 767 de cai putere din trei motoare: două electrice şi unul V8 cu injecţie directă. Este un model sportiv special construit pentru circuite auto.
    Acestea sunt doar câteva dintre modelele prezentate în cadrul Salonului Auto de la Detroit, ediţia 2011.     Maşinile vor fi prezentate pe Mas Tun, dar nu vor fi prezentate doar acestea, ci şi alte modele. Postul acesta este doar o foarte scurtă prezentare a Salonului Auto de la Detroit,ediţia 2011.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu