Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Etapa a cincea a Raliului Dakar câştigată de BMW

    Etapa a cincea a Raliului Dakar a fost câştigată de către Stephane Peterhansel care conduce un BMW, urmat de Al-Attiyah şi apoi de Carlos Sainz.
   Deşi Sainz a obţinut locul 3 în clasament în etapa a cince, tot el este lider clasamentului general la secţiunea auto.
   În cadrul secţiunii moto a raliului au avut loc mai multe evenimente printre care accidentarea lui Olivier Pain. În momentul în care a avut loc accidentul Paulo Goncalves ocupa primul la specială, acesta s-a oprit să-şi ajute colegul şi a pierdut timp, fiind depăşit de către Lopez Contardo care obţinu-se cel mai bun timp, dar organizatorii i-au acordat un avantaj pentru gestul lui sportiv, astfel el obţinând cel mai bun timp al zilei la categoria moto.
   Românii care participă la raliu se descurcă foarte bine, astfel Gyeneş ocupă în clasamentul general după etapa a cincea locul 24, iar Butuza ocupă 77 în clasamentul general. Felicitări lor pentru poziţiile ocupate având în vedere că ei participă la raliul de anul acesta cu aceleaşi motociclete cu care au participat şi la ediţia trecută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu