Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Fiat Strada Sporting

    Modelul Fiat Strada, care este comercializat în Brazilia, a primit o nouă versiune denumită Sporting care a primit un kit aerodinamic, oglinzi cromate, faruri fumurii, praguri laterale, proiectoare de ceaţă, jante de 16 inci, bară de protecţie spate şi bare longitudinale pe plafon.
   Pe lângă modificările designului exterior, noul model a primit la interior volan îmbrăcat în piele, levierul frânei  de mână şi al  schimbătorului de viteze şi scaunele îmbrăcate în piele. Pedalele au fost îmbrăcate în aluminiu, covoraşele şi pragurile au inscripţia Sporting.
   Motorul Fiatului este de 1,8 litri, în patru cilindri cu 16 supape, dotat cu tehnologia flex-fuel, adică modelul poate folosi fi alimentat cu benzină, dar şi cu etanol.
    Motorul dezvoltă 130 de cai putere şi 176 de Nm când este alimentat cu benzină şi 132 de cai putere şi 178
Nm când este alimentat cu etanol.
   Modelul face parte din clasa pick-up şi este disponibil exclusiv în Brazilia.
   Preţul de pornire de vânzare al modelului este de 20745 de euro.
   Fiat a luat de decizia de a produce această maşină deoarece în Brazilia este lider de piaţă şi în ultimul an a totalizat 7% din vânzările auto din Brazilia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu