Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Chevrolet Sail EV

    Producătorul de autoturisme Chevrolet, a mai lansat un nou concept hibrid, după cunoscutul model Volt.
    Modelul a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, care s-a desfăşurat în perioada 21 - 27 decembrie. Modelul este propulsat de un motor electric care este propulsat de baterii litiu-ion, care produce 90 de cai şi 220 de Nm.
   Viteza maximă la care ajunge maşina este undeva în jurul a 130 de kilometri pe oră. Bateriile litiu-ion asigură maşinii o autonomie de 150 de kilometri.
   În cadrul aceluiaşi salon a fost prezentată şi varianta finală a modelului Chevrolet Volt care va fi disponibil în China la jumătatea anului 2011.
    La saloanele auto care au avut loc în ultimul timp au fost prezentate foarte multe concepte care sunt propulsate de combustibili prietenoşi cu mediul, care poluează foarte puţin sau chiar deloc deoarece majoritatea sunt propulsate de baterii electrice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu