Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Peugeot HR1 Concept

    La Salonul Auto de la Paris de anul acesta(2010), a fost prezentat conceptul auto Peugeot HR1. Maşina este dotată cu un motor în trei cilindri de 1.2 litri care funcţionează pe gaz, acest motor fiind supercharged. Această maşină este dotat cu mai multe tehnologii de recuperare a energiei, toate acestea dezvoltând undeva în jurul unei puteri de 147 de cai putere.
   Maşina are un consum mediu declarat incredibil, de doar 3.5 litri la 100 de kilometri parcuşi. Acest model îi face concurenţă modelului Toyota Prius, acesta fiind unul dintre cele mai cunoscute maşini hibride la momentul actual la nivel mondial.
   Această maşină vrea să se declare o hibridă convinsă, dar lucrul cel mai interesant este că şi îi iese acest lucru într-o mică măsură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu