Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

"You love Duster?"-Primul kit de tuning pentru motor

    Nu este o greşeală. Dacia Duster cu motorul de 1.5 l dCI de 110 cai putere (81 kW) acum are disponibil un kit de tuning de la Race Chip, care măreşte puterea motorului cu 30%. Asta înseamnă că motorul de la o putere de 110 cai putere ajunge la 143 cai putere. Cuplul maxim ajunge la 321 după chip, asta înseamnă o mărire aproximativ cu 33% faţă de cuplul iniţial produs de motorul stock.
   Preţul pachetului este de 245 euro, în acest preţ fiind inclus şi transportul către România.
   Producătorul german al upgradeului spune că produsul oferă o contopire perfectă între o putere mai mare, un cuplu mai mare, dar şi al unui consum de combustibil optimizat.
   Acum nu avem decât să îi aşteptăm pe primii români care îsi vor instala acest kit pe maşină şi să îi "interogăm" să vedem dacă promisiunile firmei germane sunt adevărate.
   Se anunţă foarte multe kituri de tuning disponibile pentru deţinătorii acestor maşini, deci abia aştept o nouă idee concretă, mult mai îndrăzneaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu